В пряк ефир призоваха сина на говорителя на Кремъл да се яви

...
В пряк ефир призоваха сина на говорителя на Кремъл да се яви
Коментари Харесай

След военна шега: Синът на Дмитрий Песков отказа призовка

В директен ефир призоваха сина на представителя на Кремъл да се яви във военното окръжие

Водещият на канала „ Популярна политика “ Дмитрий Низовцев в директен ефир позвъни на сина на представителя на КремълДмитрий Песков - Николай и го повика във военното окръжие да му връчи призовка, оповестява изданието " Инсайдър ".

Каналът във YouTube е основан от последователи на съветския опозиционер Алексей Навални, уточнява . 

Дмитрий Нозовцев се показва за служител от военния комисариат и предлага на Николай Песков да се яви за оглед на другия ден в 10 часа сутринта.

" В 10 сутринта на следващия ден, несъмнено, аз няма да дойда. Ако вие знаете, че аз съм господин Песков, сте задължен да разбирате, че не е напълно вярно да се явя там. Ще вземам решение това на друго равнище. Въобще, би трябвало да схвана какво се случва и какви права имам. Да ме вземат на следващия ден - повярвайте, нито на вас, нито на мен ни е нужно. Нямам проблем да пазя родината, само че би трябвало да схвана целесъобразността на моето явяване там, приказвам ви за избрани политически нюанси ", споделя синът на Песков.

На въпрос, може ли да сложат отметка против семейството му в графата " Съгласен ли е да отиде доброволец на фронта? "

Николай Песков дава отговор: " Не, не би трябвало да слагате такава отметка ". После декларира, че е " подготвен да тръгне, само че не по ваша молба. Виж, в случай че Владимир Владимирович (Путин - б.р.) ми каже, че би трябвало да отида, ще отида. "

Часове след като клипът доби известност представителят на КремълДмитрий Песков отбрани сина си Николай като съобщи, че е в течение на случилото се, само че добави, че не е била оповестена цялата версия на този телефонен диалог със сина му.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР